Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
Lenka Kasanová

Oblíbená hra:
Každá hra z tvorby Mrsti Prsti i Juniorů je něčím jedinečná! Každá má to své!! Nejoblíbenější zůstávají (prozatím) „Skopci na porážku“ a za Juniory samozřejmě „Černoušci“! Pokud jde o hry kolektivní vedou jednoznačně „Gangsteři“, ze sportovních her je to RINGO!!

Typická role (aneb čemu už neuniknu):
Typické roli naštěstí úspěšně utíkám… Všechny mé dosavadní role byly jiné a originální, takže si nemůžu stěžovat!! Do budoucna by tou TYPICKOU rolí snad mohla být role Chucka Norrise!!

Oblíbená replika:
Když si vzpomenu na letní divadelní tábor, tak se mi okamžitě vybaví replika jedné mé nejmenované herecké kolegyně: „ Zřekni se jména...a já přestanu být Kaputelová!“ (musím dodat, že Romeo se tenkrát nenechal přemluvit, jméno si nechal a Julie je Kaputelová dodnes)
Pobaví mě i stále se opakující „Ještěrky“ a nezapomenutelná věta„ A von Ti na tu kočku žárlí…“

Mými oblíbenými SEDADLY jsou všechna ta, kde často a s oblibou sedávají naši věrní diváci (čísla 1,2,3,4,5,6….. 859
Oblíbení DIVÁCI většinou sedí na sedadlech číslo 1,2,3,4,5,6….859

Vedlejšák (čili, co dělám kromě hraní):
Kromě hraní (a hledání tašky s nářadím) se snažím dostatečně věnovat škole, která pro mě zatím stále zůstává na 1.místě; dalšími aktivitami jsou samozřejmě koníčky (aerobic, četba, tanec, atd.)

Dosavadní úspěchy v herecké branži (co představuje vrchol mojí kariéry):
Úspěchem je každé představení, které se líbí divákům (i nám hercům), sklízí potlesk a obdiv, „zvedá publikum ze židlí“ a láká do řad hlediště stále nové a nové tváře!!

Herecký vzor:
Členové souboru Mrsťa Prsťa, členové souboru Junioři, Martin Drahovzal a Krteček

Co mám ráda:
Rodina, přátelé, divadlo, škola, smích, zábava, životní optimismus, dobrá společnost, nezapomenutelné zážitky, odpočinek, rodinné sešlosti, pocit z dobrého výkonu, dobré jídlo, „chytlavá“ kniha, nečekaná překvapení


 
Valmontovy nebezpečné známosti
               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com