Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
Petr Němec

Oblíbená hra:
Kličkovaná a ringo (mám pochopitelně na mysli speciální verzi tzv. 300: Ringo čili: ,,Madness? THIS IS RINGOOOOO!!!!!!!!!!!!  známou všem účastníkům divadelních soustředění)

Typická role (aneb čemu už neuniknu):
Kněz, farář, biskup, popravdě řečeno, čekám už jen na papeže, potom budu moci svou hereckou kariéru s klidným svědomím ukončit

Oblíbená replika: Osení nepočká.
Banány došly, opice pošly. Mlč, ty sýčku! Svůj dávný hněv zas ženou na nůž.

Vedlejšák (čili, co dělám kromě hraní):
Většinou studuji nějaký záhadný obor spojený s kulturou na naší milované MU v Brně, tedy pokud zrovna nepracuji jako chemický laborant, noční hlídač, tvůrce plakátu na MěU, česač ovoce, prodavač tomboly či rozdavač úsměvů

Dosavadní úspěchy v herecké branži (co představuje vrchol mojí kariéry):
Účinkování v pořadu Na stopě, kde jsem představoval zloděje ve zlatnictví tak přesvědčivě, že mi při odchodu dlouze prohledávaly kapsy. V divadle pak pochopitelně dvojnásobná účast na národní přehlídce ve Vysoké nad Jizerou a také letošní (2008) vystoupení na festivalu v Hradci Králové, kde nám předskakovala brněnská Husa na provázku :)

Herecký vzor:
Radka, Martina, Zuzka, Kristina, Lenka, Terka, Katka, Klára, Žďára, Tom, Dan and Martin Drahovzal as himself with Luboš the Bassmaster. Chybí mi ovšem kolonka pro náš soubor mnohem podstatnější a sice Osvětlovačský vzor:)

Co mám rád:
Zmrzlinu, dotazníky, The Killers, Mrsťu, Prsťu, teplo, maso, aerobik, banány, kino, Spartu, barvy, smích, Johna Irvinga, požární humor, pivo, víno, jemně perlivou vodu, Vypsanou fixu, Tima Burtona, latinoamerické tance, Farina Pikoše, společné divadelní šatny, mlčení, muzikály, recesistickou skupinu České dráhy, maminčinu kuchyni, sportovní komentátory, snění.
                                                        
Chybí mi otázka na hmotnost a čísla bot jednotlivých členů souboru, myslím, že naši příznivci mají právo to vědět takže, 66-68,5 kilo a 8.


 
Valmontovy nebezpečné známosti
Mnoho povyku pro nic
               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com