Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
Tereza Fabiánová

Oblíbená hra:
Sluha dvou pánů, V zajetí filmu

Typická role (aneb čemu už neuniknu):
Lampa to vždycky jistí:)

Oblíbená replika:
Blore: Dá si někdo poslední sušenku?
Lombard: Mohu vám nabídnout ze své misky?

Vedlejšák (čili, co dělám kromě hraní):
Kromě hraní občas navštívím GJO v Kutné Hoře a po škole se věnuji především sportu. Trénuji za AC Čáslav a spolu s Melounem a Germánem pevně doufáme v Londýn 2012:). Dále hra korfbal a v neposlední řadě aerobic v TJ Kouřim:), kde jsem se stala jako Ráďa cvičitelkou. Hrála jsem na klavír, ale bohužel den má pouze 24hodin a to mi nestačí. Třeba, až mi přestanou sloužit nohy, se ke hře na klavír opět vrátím:)

Dosavadní úspěchy v herecké branži (co představuje vrchol mojí kariéry):
Tato role mě stála opravdu hodně volného času. To proto, že jsem si chtěla pořádně nastudovat každý detail, abych ji dokázala ztvárnit co nejvěrohodněji. Určitě jste poznali, že nemluvím o ničem jiném než o své roli LAMPY v Mrtvé nevěstě. Byla to pro mě veliká zkušenost a krok vpřed do dalších rolí.

Herecký vzor:
Samozřejmě velký boss Martin:) Za český vzor považuji Miroslava Donutila a za zahraniční Toma Hankse, Bruce Willise a Silvestra Stallona

Co mám ráda:
Co mám ráda? No to bude pěkně dlouhý seznam:). Začnu tím nejdůležitějším… vlastně, jak o tom tak přemýšlím, je důležité úplně všechno. O první místo se dělí sport a potrava:). Potřebuji hodně pohybu (bez toho bych nemohla žít), a proto hledám energii v jídle… především v české kuchyni (knedlíky of course)… jen prosím žádné mléčné výrobky (sýry,..)!!! .Miluji sport všeho druhu. Myslím, že sem mohu zařadit své sportoví vzory a oblíbence…atletika - Roman Šebrle, hokej - Milan Hnilička, fotbal - Marek Kulič (SPARTA forever!!!), běh na lyžích - Kateřina Neumannová a spoustu dalších. Myslím, že sport je hlavní věcí, proč jsem vlastenec. Nenechám si ujít žádný zápas reprezentace a naprosto si libuji v letní a zimní olympiádě. Kdo neskáče, není Čech!!! Nejoblíbenější barvou je červená, modrá, bílá… můžete hádat proč... bingo... barvy státní vlajky ČR. Pokud mi zbyde nějaký volný čas, tak se ráda mrknu na nej seriál Dr.House nebo na nějaký film. Mezi mých top 4 patří: Forest Gump - Tom Hanks (Foreste pamatuj, nejsi jiný. Jsi stejný jako ostatní…Paní Gumpová, Váš syn je jiný:)), Rocky 1,2,3,4,5,6 - Silvestr Stallone, Šestý smysl a Armagedon - Bruce Willis atd atd….Nejraději poslouchám metal a rock - System of a down, ale taky zbožňuji písničky 70., 80. a 90.let. V neposlední řadě nedám dopustit na svoje pesany (lásky moje největší) a divadlo:). Jsem velký fanda kouřimského fotbalu a pokud to není otázka života a smrti, nenechám si ujít žádny zápas. Doufám, že jsem ve svém seznamu zahrnula vše nejdůležitější a závěrem píši hlášku, která mě opravdu vždy pobaví…Na náhrobním kameni je napsáno: Čekal jsem všechno, ale tohle jsem nečekal:).
 
Valmontovy nebezpečné známosti
Deadline
Mazaný Filip
Sbal Špita a vypadni
               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com